GOLDEN TULIP JAGERSHORST EINDHOVEN

Welkom bij Golden Tulip Jagershorst!

 

"Natuurlijk" bij Golden Tulip Jagershorst !

Welkom bij Golden Tulip Jagershorst Eindhoven

Dit luxe 4-sterren hotel ligt in het Leenderbos,ten zuiden van Eindhoven. Wij zijn gunstig gelegen vlak bij de snelweg A2 die Eindhoven met Maastricht verbindt. We liggen ook in de buurt van De Kempen, een rustige omgeving van landerijen en bossen en talrijke archeologische bezienswaardigheden waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor een ontspannend weekendje weg, vakanties of zakenreizen.

Het Golden Tulip Jagershorst Eindhoven biedt 89 designkamers en suites, een restaurant, een bar, een overdekt zwembad, een wellness-centrum met sauna, fitnessruimte en schoonheidssalon, parkeergelegenheid, evenals vergaderfaciliteiten.

Het centrum van Eindhoven ligt op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Of u nu op zoek bent naar geschiedenis, technologie, wetenschap, cultuur of sport, er is altijd iets te vinden in deze levendige en bruisende stad. De Nederlandse lichtstad biedt tal van attracties en musea waaronder het Van Abbe museum, het DAF museum, het historische openluchtmuseum en het Phillips-stadion.
Valkenswaard is te bereiken in 5 minuten, waar u een bezoek kunt brengen aan het Nederlands Steendrukmuseum of de leuke winkels in deze knusse stad.

Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding door uw kamer te reserveren bij het Golden Tulip Jagershorst Eindhoven Hotel.

Reserveer nu hier op onze officiële website en vind de best beschikbare hotelaanbiedingen!
Let op; de geplubiceerde prijzen zijn exclusief ontbijt en exclusief service charge en toeristenbelasting

Vind ook al onze hotels door de app HotelForYou (iOS, Android en Blackberry) te downloaden.

Vind al onze Golden Tulip hotels in Nederland.

Algemene informatie
  • 89 moderne designkamers en moderne Villa
  • Brasserie Jagershorst, een trendy restaurant voor een snelle lunch, een casual diner of  borrelhapjes
  • Een sfeervolle hotelbar
  • 2 buiten terrassen, om bij mooi weer te genieten van de prachtige omgeving
  • Zalenaccommodatie voor conferenties en partijen tot ca. 1000 personen
  • Binnenzwembad, fitnessruimte en een sauna (gesloten op dinsdag en donderdag van 15.30 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 07.00 uur tot 14.00 uur.)
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Overdekte fietsenstalling

Wellness Center (binnenzwembad, saunacabine & fitnessruimte)
Sporten en ontspannen in de luxe omgeving van Golden Tulip Jagershorst met de apparatuur om lichaam en geest fit te houden. Uw spieren kunt u te goed doen aan onze fitnessapparaten.
Het zwembad staat tot uw beschikking, en ontspan daarna in de sauna. 

De openingstijden van het WellnessCenter zijn dagelijks van 07.00 tot 23.00 uur. Het zwembad is gesloten op dinsdag en donderdag van 15.30 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 07.00 uur tot 14.00 uur.
Het Wellness Center is voor onze hotelgasten gratis.

Green Key

Golden Tulip Jagershorst: een hotel met visie voor de toekomst.

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een overnachting na een belangrijk bedrijfsbezoek. Maar wij doen meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Golden Tulip Jagershorst namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.
Inmiddels bestaat bijna alle verlichting uit LED. De overige, minder energiezuinige verlichting wordt zo snel mogelijk vervangen.