GOLDEN TULIP JAGERSHORST EINDHOVEN

Welkom bij Golden Tulip Jagershorst!
NATUURLIJK ‘ bij Golden Tulip Jagershorst
 
Golden Tulip Jagershorst Eindhoven/Leende is een luxe 4-sterren hotel en ligt midden in de natuur maar toch dicht bij de autosnelweg A2. Een ideale combinatie voor een zakelijk en een toeristisch verblijf.

De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor het halen van een frisse neus na een dag vergaderen of een dag shoppen in Eindhoven centrum.

Het hotel beschikt over 89 moderne designkamers en suites, een binnenzwembad met sauna en fitness faciliteiten en Beautysalon Cocogne Jagershorst

Tevens ligt er direct naast het hotel onze Villa Jagershorst, dit is een luxe villa, geheel uitgerust voor de long stay gast.

In onze Brasserie Jagershorst kunt u genieten van een lunch of diner met een ruime keuze uit traditionele- of seizoensgerechten. Voor een cocktail of een drankje met een klein hapje bent u welkom in onze intieme hotelbar.

Onze business lounge beschikt over 9 multifunctionele vergaderzalen, deze bieden ruimte aan vergaderingen, conferenties, feesten en partijen met een maximale capaciteit van 600 personen.

Het gehele hotel beschikt over gratis WIFI.

Golden Tulip Jagershorst wint Hotel of the Year 2012 Award in 2013 

Algemene informatie
  • 89 moderne designkamers en moderne Villa
  • Brasserie Jagershorst, een trendy restaurant voor een snelle lunch, een casual diner of  borrelhapjes
  • Een sfeervolle hotelbar
  • 2 buiten terrassen, om bij mooi weer te genieten van de prachtige omgeving
  • Zalenaccommodatie voor conferenties en partijen tot ca. 1000 personen
  • Binnenzwembad, fitnessruimte en een sauna 
  • Beautysalon Cocogne Jagershorst
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Overdekte fietsenstalling

Golden Tulip Jagershorst Eindhoven is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en in nabijheid van mooie natuurgebieden.
Het centrum van Eindhoven ligt op een afstand van ongeveer 10 minuten rijden vanuit het hotel. Het vliegveld van Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel.

Beauty Center Jagershorst
De Beauty Salon is gesitueerd naast Golden Tulip Jagershorst. Het center wordt geëxploiteerd door Desirée Peeters
Of het nu gaat om massages, om begeleiding van onze gewichtsconsulent of om een detox behandeling: een gezonde geest in een gezond lichaam zijn steeds uitgangspunt.

Wellness Center
Sporten en ontspannen in de luxe omgeving van Golden Tulip Jagershorst met de apparatuur om lichaam en geest fit te houden. Uw spieren kunt u te goed doen aan onze fitnessapparaten.
Het zwembad staat tot uw beschikking, en ontspan daarna in de sauna. 

De openingstijden van het WellnessCenter zijn dagelijks van 07.00 tot 23.00 uur. Het zwembad is gesloten op maandag van 16.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur.
Het Wellness Center is voor onze hotelgasten gratis.

Green Key
Golden Tulip Jagershorst: een hotel met visie voor de toekomst.

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een overnachting na een belangrijk bedrijfsbezoek. Maar wij doen meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Golden Tulip Jagershorst namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.